Anadolu Üniversitesi 'karardı'

Anadolu Üniversitesi web sayfası terör olayları nedeniyle tamamen siyah bir arka planda yayımlanıyor. Rektör kınama mesajı yayımladı.

Anadolu Üniversitesi 'karardı'
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan terör olayları nedeniyle bir mesaj yayımladı. Rektör Gündoğan yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğe kast eden terör olayları nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Prof. Dr. Gündoğan "milletimize sabırlar diliyorum" dedi.

Rektör Gündoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sahabet style="text-align:justify">"10 Ekim 2015 tarihinde Ankara'da meydana gelen elim terör olayını şiddetle kınıyor; birliğimize kasteden bu vahşi saldırıda yaşamını yitiren bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve bütün milletimize de başsağlığı diliyorum."

Web sayfasını tamamen karartan Anadolu Üniversitesi'nin bu uygulamayı ulusal yas süresince sürdüreceği öğrenildi. 

Öte yandan bir çok üniverstide benzer uygulamalar bulunurken İTÜ de üniversitede bir gün tatil ilan etmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.