Ankara'da yarın okullar tatil edildi - Son dakika Valilik açıklaması

Ankara için yoğun kar uyarısı geldi. Meteoroloji'den gelen son dakika haberlerine göre bu geceden itibaren Ankara'da yoğun kar yağışı görülecek. İlk kar tatili haberi Nallıhan'dan geldi. Peki Ankara'da yarın (29 Aralık Perşembe) okullar tatil mi? Ankara Valiliği son dakika kar tatili açıklaması yaptı. Detaylar haberimizde.

Ankara'da yarın okullar tatil edildi - Son dakika Valilik açıklaması
28 Aralık 2016 Çarşamba 22:35

Ankara için yoğun kar uyarısı geldi. Meteoroloji'den gelen son dakika uyarısına göre Ankara'da bu geceden itibaren yoğun kar yağışı görülecek. Bu haberin ardından öğrenciler ve veliler de şimdiden Ankara'da yarın okullar tatil mi sorusunu sormaya başladı. Peki Ankara'da yarın 29 Aralık 2016 Perşembe okullar tatil mi? İşte detaylar.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, Ankara'da akşam ve gece saatlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı beklendiği bildirildi. Bu bilginin ardından ise veliler ve öğrenciler gözünü Ankara Valisi Ercan Topaca'ya çevrirdi. Öğrenciler twitter hesaplarından kar tatili istemeye başlayarak tatil haberi bekliyor.

30 Aralık 2016 Ankara'da okullar tatil olacak mı? Detaylar için TIKLAYINIZ

29 Aralık Perşembe günü Ankara'da okullar tatil mi sorusunun cevabı heyecanla beklenirken Ankara Valiliği'nden öğrencilerin yüzünü güldürecek son dakika açıklaması olarak müjdeli haber sonunda geldi.

Ankara Valiliği Açıkladı - Okullar tatil oldu

Ankara'da okullar tatil edildi. Ankara Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

"İlimiz genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel  olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 29.12.2016  Perşembe günü Milli Eğitime Bağlı resmi, özel Temel ve Orta Öğretim Kurumları (Kreş, Anaokulu, Ortaokul ve Liseler) 1 gün tatil edildi. "


Ankara'nın Hangi İlçelerinde Okullar Tatil Edildi? Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ

Ankara'ya yoğun kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'da akşam saatlerinden itibaren etkisini artıracak kar yağışının gece boyunca devam etmesi ve Perşembe sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Kar yağışının kent merkezinde yükseltiye bağlı olarak 5-10, kırsal kesimlerde ve yüksek bölgelerde ise 10-20 santimetre kar örtüsü oluşturması tahmin ediliyor.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaş ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.







Ankara'da Kar yağışı etkili bir şekilde devam ediyor. Kart tatili ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kamu Saati'ni takip ederek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem - 8 yıl önce
Kar kış kıyamet. Tatil istiyorum
Avatar
Kerem - 8 yıl önce
Kar kış kıyamet. Tatil istiyorum
Avatar
Tatil meraklısı - 8 yıl önce
ANKARA TATİL OLSUN LÜTFEN
Misafir Avatar
alara - 8 yıl önce @Tatil meraklısı
ankara tatil 1 gün
Avatar
Bekir - 8 yıl önce
Okullar tatil olacakmı
Avatar
Eskişehir tatil olsun - 8 yıl önce
eskişehiri görün tatil olsun lütfeeeennn
Avatar
Tatil meraklısı - 8 yıl önce
ANKARA TATİL OLSUN LÜTFEN
Avatar
Ibrahim - 8 yıl önce
Lütfen ankara da okullar tatil olsun
Avatar
Ziyaretçi - 8 yıl önce
Tatil olmasın