Ankara'da yarın okullar tatil mi? 23 Aralık 2016 Cuma

Ankara'da okullar tatil olacak mı? 23 Aralık Cuma günü yarın Ankara'da eğitime ara verilecek mi? Meteorolojiden Ankara'da hava durumu haberleri ve detaylar kamusaati.com adresimizde.

Ankara'da yarın okullar tatil mi? 23 Aralık 2016 Cuma
22 Aralık 2016 Perşembe 19:40

Yurdun büyük bölümünde etkisini gösteren kar yağışı Ankara'da da akşam saatlerinden itibaren yoğun bir şekilde devam ediyor. Başkent beyaza bürünürken, öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Ankara Valiliği ve İl MEB'den tatil açıklaması yapıldı mı? Ankara'da kar yağışı devam edecek ve okullar tatil olacak mı? İşte detaylar. 


23 Aralık 2016 Cuma Ankara'da Hava Nasıl Olacak?

Ankaralılar 23 Aralık Cuma gününe kar yağışı etkisinde uyanacak. Geceden itibaren etkisini gösterecek kar yağışının gün boyu devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji Günlük hava takviminde Ankara'da sıcaklığın en düşük 3 derece olacağını belirtiyor.


Ankara Hava Durumu


Okullar Tatil Olacak mı?

Ankara'da yağan kar yağışı sonrasında öğrenciler kar tatili haberlerini sabırsızlıkla bekliyor. Konu ile ilgili yetkililerden henüz açıklama yapıldı. Kar yağışının gün boyu devam edeceği ifade edilirken, okulların tatil olması şuan için belirsizliğini koruyor.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan - 8 yıl önce
Lütfen tatil yapın ne olur 1 gün kaldı
Avatar
Fatmanur - 8 yıl önce
Çok. Kötü