Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı? 28 Aralık MEB Valilik kar tatili açıklaması

Ankara'da yarın okullar tatil mi? 28 Aralık Çarşamba Ankara'da kar yağışı bekleniyor. Peki MEB ve Valilikten kar tatili açıklaması yapıldı mı? 28 Aralık Çarşamba günü yarın Ankara'da eğitime ara verilecek mi? Meteorolojiden Ankara'da hava durumu

Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı? 28 Aralık MEB Valilik kar tatili açıklaması
27 Aralık 2016 Salı 19:15

Ankara'da bu geceden itibaren kar yağışı etkisini gösterecek. Meteoroloji uzmanları 28 Aralık 2016 Çarşamba günü Ankara'da etkili kar yağışının olacağını ifade etti. Peki 28 Aralık Çarşamba Ankara'da okullar tatil olacak mı? Binlerce öğrenci Valilik ve MEB'den yapılacak kar tatili açıklamasını bekliyor. Peki Kar tatili ile ilgili MEB ve Valilikten açıklama yapıldı mı? İşte detaylar.

Ankara Hava Durumu

Ankara'da 28 Aralık 2016 Çarşamba gününden itibaren kar yağışının etkisi altına giriyor. Yarın Ankara'da en düşük sıcaklık -2 derece iken, en yüksek sıcaklık 1 dereceyi bulacak.  Ankara'da belediye ekipleri kar küreme araçlarını hazır halde bulunduruyor. 

Ankara_Hava_Durumu

Ankara'da Okullar Tatil Olacak mı?

Ankara'da henüz kar tatili yapılmadı. Kar yağışının gece ve yarın etkisini arttırması bekleniyor. Okulların tatil olması ile ilgili MEB ve Ankara Valiliği'nden herhangi bir açıklama yapılmadı. Ankara'da okulların tatil edilmesiyle ilgili açıklama yapıldığında haberimizden öğrenebileceksiniz. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.