AÖF sınav sonuçları artık daha kolay öğrenilecek

Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları artık sistemde kayıtlı mail adreslerine gönderilecek.

AÖF sınav sonuçları artık daha kolay öğrenilecek
07 Kasım 2015 Cumartesi 07:52

 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ile İktisat Fakültesi gibi uzaktan eğitim veren kurumlarında yapılan sınavlar için sonuç açıklama sisteminde değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklik kapsamında üniversite sınav sonuçlarını öğrenciye tahsis edilen mail adreslerine gönderecek. 

Anadolu Üniversitesi örgün öğrencilerine ve çalışanlarına @anadolu.edu.tr uzantılı mail adresi verirken açıköğretim öğrencilerine ise @aof.anadolu.edu.tr uzantılı mail adresleri veriyor. Öğrencinin kayıt olduğu gün üniversite ile ilişkilerinde kullanılmak üzere tahsis edilen mail adresi artık resmi tebligat adresi de sayılmabilir. Bu konuda çalışma yapan üniversite ilk aşama olarak sınav sonuçlarını maille gönderme çalışmalarını başlattı. 

Yapılan değişiklikler konusunda mağdur olmamak için https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi üzerinden mail adresi ve bilgilerin güncellenmesi gerekiyor. 



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.