Bakan Yılmaz'dan iş güvenliği uyarısı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesi'ndeki incelemeler sırasında iş güvenliği uyarısında bulundu.

Bakan Yılmaz'dan iş güvenliği uyarısı
04 Ocak 2018 Perşembe 15:34

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa ziyareti sırasında İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesi'nde incelemelerde bulundu. Bakan Yılmaz, mobilya ve iç mekan tasarım bölümünde öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi. Bu sırada Bakan Yılmaz, bir öğrenciyi kesim yaparken iş güvenliğine dikkat etmemesi üzerine uyardı.

Öğrencinin çalıştığı CNC makinesinin durdurulmasını isteyen Bakan Yılmaz, "İş güvenliğine dikkat ediyorsun değil mi? Gözlüğün, eldivenin var mı?" diye sordu. Öğrencinin, "Var efendim" demesi üzerine, Bakan Yılmaz, "Var olması yetmez, kullanmalısınız" dedi. Yılmaz daha sınra diğer bölümleri ziyaret etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.