Bolu, Düzce ve Karabük'te okullar tatil mi? 12 Ocak 2017 Perşembe

Kar etkisini Batı Karadeniz'de gösteriyor. Peki Bolu, Düzce ve Karabük'te yarın okullar tatil edilecek mi? Meteorolojiden yoğun kar yağışı uyarısı geldi. 12 Ocak Valilik ve MEB'den kar tatili açıklamaları haberimizde.

Bolu, Düzce ve Karabük'te okullar tatil mi? 12 Ocak 2017 Perşembe
11 Ocak 2017 Çarşamba 20:17

Kar yağışı yurdun batısında etkisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul ve Trakya'da etkisini gösteren kar yağışı, Ege ve İç kesimlerde etkili oluyor. Özellikle akşam saatlerinde Bolu, Düzce, Sakarya ve Karabük'te etkili kar yağışı bekleniyor. Peki 12 Ocak 2017 Perşembe günü eğitime ara verilecek mi? İşte detaylar.

METEOROLOJİ kuvvetli kar yağışı uyarısında bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, "Muğla, Antalya ve Mersin'in kıyı ve alçak kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, Muğla merkez ile iç ve yüksek kesimleri, Antalya ve Mersin'in iç ve yüksek kesimleri (Rakımı 800 metre ve üzeri olan yerler), Isparta, Burdur ile Konya'nın güneybatı ve Karaman'ın güney ilçelerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, görüş mesafesinde azalma, tipi şeklinde kar yağışı, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." açıklaması yaptı.



12 Ocak Perşembe Okullar Tatil Olacak mı?

Meteoroloji yoğun kar yağışı uyarısında bulunurken, öğrenciler illerinde kar tatili olacak mı diye merak ediyor. Peki Bolu, Düzce, Karabük ve Sakarya'da eğitime ara verilecek mi? Bolu, Düzce, Karabük ve Sakarya Valiliklerinden henüz kar tatili açıklaması yapılmadı. Öğrenciler Valiliklerden yapılacak açıklamaları bekliyor. Kar tatili ile ilgili resmi açıklama yapıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz. 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deren - 8 yıl önce
keşeke tatil olsa hem üşüyor hem kayoyoruz