Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi makam odasında OKU - YOR

Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, önemli bir proje için gönüllü öğrencilerle işbirliği yapıyor.

Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi makam odasında OKU - YOR
09 Ocak 2018 Salı 15:00

Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Oku-Yorum projesini yen yılın Ocak ayında da devam etti. Gönüllü öğrencilerden seçilen 10 öğrenci ile bu ayki proje, makam odasında gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Fatih Aşkın, bu ayki proje için şu açıklamayı yaptı;

"Oku-Yorum projemizde bu ay, Çankaya kaymakamımızın makamında buluştuk. 

Her ay farklı yazar ve eserin analinizi gönüllü öğrencilerimizden seçtiğimiz 10 öğrencimizle birlikte sanat, edebiyat, spor ve bürokrasideki örnek kişilerle onların makam odalarında tartışıyoruz.

Bu ay yani Ocak 2018' de  Çankaya Kaymakamımız Sayın Kadir ÇAKIR Beyin makamında Mustafa Kutlu Ya Tahammül Ya Sefer isimli eserinin tahlilini analiz ettik. Keyifli edebiyatla geçen saatler için sayin kaymakamımıza teşekkür ederiz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 7 yıl önce
Değerli müdürüm yüreğinize sağlık.
Avatar
Çok orjinal bir proje. - 7 yıl önce
Emegi geçenlerin eline sağlık.Guzel işleri desteklemek lazım.
Avatar
Ferda Şahın - 7 yıl önce
Haberi okuyunca mükemmel dedım Sayın mudurumle Bakanlıkta bırlıkte çalışmıştım yıne çalışkanlığını ve farkını gostermış.Okuma alışkanlığınfa farkındalık yaratması ve meslek lisesi ımajını olumlu yöne doğru cebırdıgınden dolayı teşekkürler arkadaşım Fatih Aşkın
Avatar
Mehtap kınalıbaş - 7 yıl önce
Emeğinize sağlık harika düşünülmüş örnek olsun inşAllah
Avatar
tebrikler - 7 yıl önce
kaymakam beyi ve okul müdürünü tebrik ediyorum. inşAllah uzun soluklu bir faaliyet olur. zira böylesi fotoğraf çektirmek için makam ziyareti yapılanları çok gördük.
Misafir Avatar
İSİMSİZ - 6 yıl önce @tebrikler
.....kaymakam beyi ve okul müdürünü tebrik ediyorum. inşAllah uzun soluklu bir faaliyet olur. zira böylesi fotoğraf çektirmek için makam ziyareti yapılanları çok gördük.

değerli hocam şu an bu projemizde toplam 6 makam odasında okumalarımız devam ediyor. keşke bu yorumu genelleme yaparak hemen yapmasaydın....internet sitemizi takip etmeniz önerilir..