Davranış notu girecek öğretmenlere MEB'den kolaylık

Öğretmenlerin şikayet ve isteklerini değerlendiren Milli Eğitim Bakanlığı, davranış notlarının girişi konusunda yeni bir uygulama ortaya koydu.

Davranış notu girecek öğretmenlere MEB'den kolaylık
12 Ocak 2017 Perşembe 22:25

Milli Eğitim Bakanlığı'nın davranış notlarının girişleri konusunda yaptığı değişikliğe göre; Davranış notları ders bazında girilmeyecektir. E-okul'da bu durum daha önceden ders bazlı bir girişi gerektiriyordu.   

Sadece sınıf rehber öğretmenleri, bir defaya mahsus olmak üzere kendi sınıflarının davranış notlarını girecekler. Bu düzenleme sonucunda daha önceden e-okulda var olan derslere ait davranış notu girişi bölümleri kaldırılmıştır. e-okulda yapılan değişiklikle bundan sonra sadece sınıf ismi, sınıf öğretmeni ve tüm dersler ibaresi yer alacaktır.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.