e-Okul Sistemi üzerinden öğrencilere ait bilgilerin güncellenmesi en geç 19 Ekim

MEB, TEOG Kapsamında 2016-2017 Öğretim Yılı 8. Sınıflar Ortak Sınavları için e-Okul Sistemi üzerinde öğrencilere ait bilgilerin güncellenmesi en geç 19 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar tamamlanacağını duyurdu.

e-Okul Sistemi üzerinden öğrencilere ait bilgilerin güncellenmesi en geç 19 Ekim
14 Ekim 2016 Cuma 19:26

MEB, TEOG Kapsamında 2016-2017 Öğretim Yılı 8. Sınıflar Ortak Sınavları için e-Okul Sistemi üzerinde öğrencilere ait bilgilerin güncellenmesi en geç 19 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar tamamlanacağını duyurdu. Söz konusu duyuru şu şekilde;


''TEOG Kapsamında 2016-2017 Öğretim Yılı 8. Sınıflar Ortak Sınavları için e-Okul Sistemi üzerinde öğrencilere ait bilgilerin güncellenmesi en geç 19 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar tamamlanacaktır.
Bu tarihe kadar tamamlanmayan işlemlerden öğrenci mağduriyetleri oluşacaktır.
Hangi ekranlarda hangi bilgilerin güncel olması gerektiği ekteki resmi yazıda açıklanmıştır.
 
e-Okul Sistemi üzerinde "Sınav İşlemleri > Ortak Sınav Giriş Bilgileri > Ortak Sınav Öğrenci Kontrol Ekranı" hazırlanmıştır. Okul müdürlüklerince bu ekran kontrol edilerek, bilgileri doğru olan öğrenciler için "Kontrol Edildi" kutusu onaylanacaktır. Bilgi eksikliği veya yanlışlığı bulunan öğrencilerin durumu da düzeltildikten sonra onaylanacaktır.
 
Tüm işlemlerin 19 Ekim 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar bitirilmesi zorunludur.''
 
Resmi Yazı için tıklatınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.