Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri başvuru süresi uzatıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri başvuru süresini uzattığını bildirdi. İşte yeni başvuru süreleri.

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri başvuru süresi uzatıldı
04 Mayıs 2016 Çarşamba 18:15

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından organize edilen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri başvuru süresi yoğun ilgiden ötürü uzatıldı. 

MEB, Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri başvuru süresini 10 Mayıs 2016 tarihine kadar uzattı. Başvurular 23.59'a kadar yapılabilecek. 

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik nedir?

MEB'in 29 Mart 2016 tarihinde yayımladığı bir genelgeye göre eğitim ve öğretim alanında yapılan özgün uygulamaları teşvik etmek amacıyla bu uygulama geliştirilmiştir. Bu uygulama ile öğrencilere ve öğretmenlere daha iyi eğitim öğretim imkânı sunma, Türkiye'nin 2023 vizyonunu yakalama ve öğretmen ile öğrencilerin yenilikçi projelerini hayata geçirme hedeflenmiştir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.