Eğitime kar engeli - 8 Aralık 2016 kar tatili olan il ve ilçeler

Kar yağışının etkisiyle birlikte okullarda kar tatili haberleri gelmeye başladı. 8 Aralık 2016 tarihinde hangi illerde kar tatili oldu? Artvin, Bolu, Karabük'te okullar tatil mi? Ordu'da hangi ilçelerde okullar tatil oldu? Detaylar haberimizde.

Eğitime kar engeli - 8 Aralık 2016 kar tatili olan il ve ilçeler
08 Aralık 2016 Perşembe 09:05

Kışın gelmesiyle birlikte kar tatili haberleri de gelmeye başladı. Soğuk havanın ve kar yağışının etkili olduğu bazı illerde eğitime bir gün ara verildi. Eğitime ara verilen Ordu, Bolu, Karabük ve Artvin'in ilçelerinde öğrenciler kar tatili mutluluğunu yaşıyor. Okulların tatil olduğu il ve ilçelere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Ordu

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yağış sebebi ile Mesudiye, Akkuş, Ulubey, Gürgentepe, Çamaş, Kumru ve Korgan ilçelerinin tamamında, Ünye ilçemizde ise Yenikent ve Pelitliyatak Mahallelerindeki okullarda 8 Aralık Perşembe günü eğitime öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

Bolu - Mengen

Bolu'nun Mengen ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Karabük

Karabük merkez ve ilçelerinde devam eden kar yağışı nedeniyle kent genelinde örgün ve yaygın eğitim kurumları tatil edildi.

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinde başlayan kar yağışının yarattığı olumuz koşullar nedeniyle merkez ve Safranbolu, Eskipazar, Yenice, Ovacık ve Eflani ilçelerinde örgün ve yaygın eğitim kurumları tatil edildi.

Öte yandan yine kent genelinde kamu görevlisi engellilerin, ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirlenen tatil süresince izinli sayıldığı, iznin kamuda çalışan hamile personeli de kapsadığı belirtildi.

Artvin- Borçka ve Murgul

Artvin merkez, Borçka ve Murgul ilçelerindeki tüm okullarda eğitim-öğretime 8 Aralık Perşembe bir gün süreyle ara verildi. Artvin Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, kar ve buzlanma nedeniyle Artvin merkez, Borçka ve Murgul ilçelerindeki tüm okullarda eğitim-öğretime 8 Aralık Perşembe bir gün süreyle ara verildiği belirtildi. 

Gümüşhane-Kürtün

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm okullar 1 gün süreyle tatil edilirken, engelli ve hamile kamu personeli de bir gün idari izinli sayılacak.  

Ardahan- Hanak ve Damal

Hanak ve Damal ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, söz konusu ilçelerde köylerle ulaşımın sağlanmadığı belirtildi. Aradahan'ın genelinde de aksamaların yaşandığı belirtilirken, "Şimdilik Hanak ve Damal'da eğitime ara verildi. Eğitim öğretime yarın yeniden başlanacak." denildi.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.