Erdoğan'dan eğitimle ilgili öz eleştiri - En zayıf...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öz eleştiri yaptı. Erdoğan, 14 yıldır iktidar olan AKP'nin Türkiye'de büyük dönüşümler yapmasına rağmen en zayıf halkanın eğitim ve kültür olduğuna değindi.

Erdoğan'dan eğitimle ilgili öz eleştiri - En zayıf...
09 Şubat 2017 Perşembe 14:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri Töreni'nde AKP'ye yönelik öz eleştiride bulundu. Erdoğan, "Ülkemizin geçtiğimiz 14 yılda yaşadığı büyük dönüşümün en zayıf halkalarını ne yazık ki eğitim ve kültür oluşturuyor." diye konuştu.

En zayıf halkalar olarak görülen eğitim ve kültürdeki eksikliklerin giderilmesi için çalışacaklarına vurgu yapan Erdoğan, "Bu konularda hayal ettiğim düzeylere ulaşamamış olmamızdan fevkalade müteessirim. Bu bir öz eleştiridir ama gerçektir. Önümüzdeki dönemlerde bu alanlara özel önem ve öncelik vererek hem eksiklerimizi tamamlayarak hem de çok daha büyük başarılara imza atarak bu eksiğimizi gidermeliyiz." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.