Eylül ayı Öğretmen semineri ne zaman? MEB son dakika

2017-2018 yılı öğretmen seminer tarihleri öğretmenler tarafından araştırılıyor. Kurban Bayramı'ndan sonra gerçekleştirilecek olan seminer merak konusu İşte 'Eylül ayı Öğretmen seminerinin ne zaman' sorusunun cevabı...

Eylül ayı Öğretmen semineri ne zaman? MEB son dakika
30 Ağustos 2017 Çarşamba 13:13

Geçtiğimiz yıllarda eylül ayı öğretmen seminerleri 1 Eylül tarihinden itibaren başlamaktaydı. Bu sene 1 Eylül Kurban Bayramı'na denk geldiği için seminerin ne zaman başlayacağı merk konusu oldu. Bu nedenle öğretmeler internetten 'Eylül ayı Öğretmen seminerinin ne zaman' sorusunu yönelterek cevap aramaya başladı. 

Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin tarafından resmi açıklama yapılması bekleniyor. Peki, eylül ayı öğretmen seminerler tarihleri belli oldu mu?
Okulların açılmasına az bir zaman kala öğretmenler eylül ayı semineri il değişikliği için başvurulara başladı. Eylül ayı öğretmen seminerlerine katılım sağlayacak öğretmenleri yakından ilgilendirecek, seminerlerin hangi tarihler arasında gerçekleştirileceğinin duyurusu bekleniyor. Konuya ilişkin Milli Eğitim Müsteşarı tarafından öğretmen adayları ilgilendirecek resmi açıklama gerçekleştirildi mi? Eylül ayında seminer eğitimi alacak öğretmenler için seminerlerin ne zaman ve nasıl yapılacağıyla ilgili detaylı bilgiyi haberimizden öğrenebilirsiniz.

'Eylül ayı Öğretmen seminerinin ne zaman'

Normalde 1 Eylül'de başlatılan seminerin bu tarihi Kurban Bayramı ile çakıştı. Bu nedenle 2017-2018 eğitim yılındaki seminer dönemin bayramdan sonraya uzatılacak.

Sosyal medyadan öğretmenlerle ilgili konulara değinen Milli Eğitim Müsteşarı  Yusuf Tekin, şu ifadeleri kullandı: "Değerli arkadaşlar, sosyal medyadan sürekli seminer dönemi ile ilgili talepler geliyor. Öğretmenlerimizin mesleki çalışmaları 5-15 Eylül tarihleri arasında,  öğretmenlerimizin görev yaptıkları il ve ilçelerde yapılacaktır. Seminer döneminde tüm öğretmenlerimize yenilenen öğretim programları konusunda formatör öğretmenlerimizce eğitimler verilecektir. Dolayısıyla bütün arkadaşlarımızın 5 Eylül günü okullarında hazır bulunmaları gerekiyor. 

Şimdiden hayırlı bir dönem geçirmenizi diler ve Kurban Bayramınızı kutlarım."

Ööğretmenler semineri istediği ilde alabilecek

Öğretmen seminerleri bu yıl da öğretmenlerin istediği ilde yapılabilecek. Öğretmenler için getirilen bu olanaktan yararlanmak isteyen öğretmenlerin kurumlarına bir dilekçe yazması gerekiyor. 

İşte dilekçe örneği;

 …………………….... MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda …………………… öğretmeniyim. Bakanlığın ilgili kararı doğrultusunda 1-9 Eylül 2017 tarihleri arasındaki seminerleri milli eğitim müdürlüğünüze bağlı ……………………....................... okulunda almak istiyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ad-Soyad

(İmza)

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Adres:
Tel:
Görev yeri:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.