'Eylül ayından itibaren bize kontenjan verecekler'

Bakan Yılmaz, okullardaki temizlik konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, okulların ihtiyacı olan güvenlik veya temizlik personelinin, toplum yararına çalışma kapsamında karşılanması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına iletildiğini Eylül ayından itibaren kontenjan verileceğini söyledi.

'Eylül ayından itibaren bize kontenjan verecekler'
04 Nisan 2017 Salı 18:32

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Esenler Kültür Merkezi'nde, Esenler okul aile birliği temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakan Yılmaz, okullardaki temizlik konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, "Okulların ihtiyacı olan güvenlik veya temizlik personelinin, toplum yararına çalışma kapsamında karşılanması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımıza konuyu ilettik. Eylül ayından itibaren bize kontenjan verecekler. Bakan Beye 'İnşallah o kontenjanı alırsak, burada da mesafe alarak bu ihtiyacımızı gidermiş oluruz' diye ilettim. Eylül ayından itibaren verecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.