Hangi illerde okullar tatil edildi? 23 Aralık 2016 Cuma kar tatili açıklaması

Yarın kar tatili olacak mı? 23 Aralık 20116 Cuma Ankara, Konya, Afyon, Antalya, Kırşehir, Nevşehir'de okullar tatil mi? Valilik ve İl MEM'lerden kar tatili açıklaması haberimizde.

Hangi illerde okullar tatil edildi? 23 Aralık 2016 Cuma kar tatili açıklaması
22 Aralık 2016 Perşembe 20:00

Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası yurdu esir almış durumda. Yurdun büyük bölümünde kar yağışı etkisini gösterirken, eğitim-öğretimde aksamalara neden oluyor. Yurdun birçok bölümünde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Peki hangi illerde okular tatil edildi? Kar tatili olan iller ve açıklamalar haberimizde. 

KONYA

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçeler başta olmak üzere Beyşehir, Seydişehir, Ilgın, Bozkır, Derebucak, Karapınar, Kulu, Kadınhanı, Altınekin, Hüyük, Sarayönü ve Akşehir'de okulların yarın tatil edildiği belirtildi.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.

AKSARAY

23 Aralık 2016 Cuma günü ilimiz merkez ve merkeze bağlı tüm eğitim kurumları ile ilçerin tamamında aşırı buzlanma nedeniyle eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personel de 1 gün idari izinli sayılacaktır.

ANTALYA

Antalya'nın bazı bölgelerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yollarının açılması için çalışmalar sürdürülüyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı Alanya'nın kırsal kesiminde hayatı olumsuz etkiledi. Alanya çevresinde etkili olan kar ve tipi, kentin kuzey yamaçlarını beyaza bürüdü, yüksek kesimlerinde ise mahalle yollarının kapanmasına neden oldu.

HATAY

İlimizde Hava Muhalefeti Nedeni İle 23.12.2016 Cuma günü; Altınözü, Yayladağı, Arsuz,  Belen, İskenderun, Payas ilçelerimizdeki tüm okullarımız,  

Kırıkhan İlçemizdeki Delibekirli İlkokulu ve Ortaokulu ve bu okuIlara Yılanlı Mah., Karakaya ve Dere mıntıkasından  taşımalı olarak gelen öğrencilerle, Kurtlusoğuksu Ortaokuluna Banu Kaldırma mevkiinden taşımalı olarak gelen öğrencilere, Karataş İlkokuluna Kurtlusarımazı ve Fenk mahallelerinden   taşımalı olarak gelen öğrencilere,

Hassa İlçemiz Zeytinoba, Bademli, Arpalıuşağı, Gazeluşağı, Yukarı Karafakılı, Yoluklar, Dedemli, Hacılar, Yukarı Bucak, Gülpınar mahallerindeki okullarımız,  

Dörtyol İlçemizdeki Kuzuculu ve Karakesedeki okullarımız elektrik kesintisinin devamı halinde tatil edilmiştir.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Çağlayancerit ilçelerinde 23 Aralık Cuma günü tüm okullar tatil edildi. 


MERSİN

Mersin'in Mut İlçesi'nde yoğun olarak devam eden kar yağışı nedeniyle 1 gün tatil edilen okulların tatil süresi uzatıldı. İlçede kar yağışının etkisini sürdürmesi nedeniyle cuma günü de okullar tatil edildi. 

AFYON

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Konu ile ilgili Bolvadin Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçeye bağlı köy ve beldelerde taşımalı eğitim gören öğrenciler için okulların bir gün (23 Aralık Cuma) süreyle tatil edildiği kaydedildi. Açıklamada tatil nedenin ise yoğun kar yağışı olduğu ifade edildi.




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur - 8 yıl önce
Taşımalılara tatil de
Bolvadin merkezinden gelen öğrencilere tatil mi