Hangi illerde okullar tatil edildi? 5 Ocak Perşembe

Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasına girecek. Kar yağışı ve buzlanma yurdu etkisi altına aldı. Peki Hangi illerde okullar tatil edilecek? Konya, Ankara, İstanbul, Karaman, Niğde, Eskişehir'de okullar tatil mi?

Hangi illerde okullar tatil edildi? 5 Ocak Perşembe
04 Ocak 2017 Çarşamba 21:04

Meteorolojiden alınan verilere göre bazı illerimizde etkili kar yağışı ve don olayı bekleniyor. Yüzbinlerce öğrenci ise okullarının tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Meteoroloji'den gelen son dakika bilgilerine göre; bu gün etkisini kaybeden kar yağışı İstanbul ve Ankara'ya yeniden geliyor. Sibirya'dan gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası Cuma günü Türkiye'ye dönüyor. Sıcaklık yurtta yaklaşık 10 derece azalacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de kar bekleniyor. İstanbul'da Cuma gecesi ve Cumartesi, Ankara'da da Cumartesi günü kar bekleniyor. Peki 5 Ocak Perşembe okullar tatil edilecek mi?

Ankara'ya kar yarının ilk saatlerinde düşmeye başlayacak. Etkisini arttıracak kar yağışının, öğle saatlerinde yerini karla karışık yağmura bırakacağı tahmin ediliyor. Ankara'da beklenen kar yağışı, 7 Ocak Cumartesi günü şiddetini arttıracak. 

Meteoroloji özellikle 7 Ocak Cumartesi için uyarıyor. Zira Cumartesi yağacak kar'ın hayatı olumsuz etkileyecek kadar yoğun olması bekleniyor. Ankara'da kar 8 Ocak Pazar günü de sürecek. Yağışın yeni hafta ile birlikte etkisini kaybetmesini bekleniyor.

5 Ocak Perşembe 6 Ocak Cuma günleri pek çok ilde tatil haberleri gelmesi bekleniyor. Kar tatili ile ilgili MEB ve Valiliklerden henüz bir açıklama yapılmadı. Açıklamalar yapıldığında anında haberimizden öğrenebileceksiniz.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.