Hayat Boyu Öğrenme Portalı Yayında

Hayat Boyu Öğrenme Portalı www.hbo.gov.tr adresinde yayına sunuldu. Bu sayede bireyler öğrenme fırsatlarının yanı sıra İŞKUR tarafından sunulan istihdam fırsatlarından da haberdar olabilecekler.

Hayat Boyu Öğrenme Portalı Yayında
02 Ocak 2018 Salı 15:08

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce, Hayat Boyu Öğrenme Portalı'nın www.hbo.gov.tr adresinde yayına sunulduğu duyuruldu.

Yapılan duyuruya göre; kendini geliştirmek, yeni bir meslek veya beceri edinmek isteyen vatandaşlar hayat boyu öğrenme faaliyetlerine tek noktadan erişimlerine imkân sağlayan Hayat Boyu Öğrenme Portalı ile bireyler öğrenme fırsatlarının yanı sıra İŞKUR tarafından sunulan istihdam fırsatlarından da haberdar olabilecekler.

Portalda ayrıca, halk eğitimi merkezleri tarafından sunulan her yaş grubuna yönelik 3000´den fazla ücretsiz kurs ve eğitim programı, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehberlik alınabilecek her tür kurum bilgleri yer almakta.

Duyuruda, çağın gereksinimi olan uzaktan öğrenmeye olanak sağlayan e-öğrenme içeriklerinin, HBÖ TV altında yayınlandığı belirtilerek her geçen gün yeni içeriklerin de söz konusu Portal´a ekleneceği ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.