Hendek İmam Hatip Ortaokulu'ndan büyük başarı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Hendek İmam Hatip Ortaokulu, il genelinde yapılan bilgi ve kültür yarışmasında birinci oldu ve büyük bir başarıya imza attı.

Hendek İmam Hatip Ortaokulu'ndan büyük başarı
11 Mayıs 2016 Çarşamba 12:03

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Hendek İmam Hatip Ortaokulu  il genelinde yapılan bilgi ve kültür yarışmasında büyük bir başarıya imza attı. Hendek İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, tüm ilçe temsilciliklerini geride bırakıp il birincili başarısını gösterdi. 

Daha öncesinde ilçe ve bölge elemeleri yapılmış ve Hendek İmam Hatip Ortaokulu  diğer okulları geride bırakarak birinciliği elde etmişti. Şimdi ise il genelinde yapılan Bilgi ve Kültür yarışmasında rakiplerini geride bırakan Hendek İmam Hatip Ortaokulu  il birinciliği elde etti.



Yarışmada Hendek İmam Hatip Ortaokulu'nu Zeynep Şeyma Yazar, Hatice Adak, Rabia Nisa Kalkan ve Abdullah Şeşen temsil etti. Yarışmada birinciliği okullarına ve Hendek ilçesine getiren başarılı gençleri Hendek İlçe Milli Eğtim Müdürü Sabri Doğan tebrik etti. Doğan yaptığı açıklamada,  İl Birincisi olan Hendek İmam Hatip Ortaokulunu tebrik ettiğini ve bu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Kaynak: hendekhaber



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.