Keçiören Anadolu Lisesi başarıya doymuyor

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği Keçiören Okullar Ligi voleybol müsabakalarında finale kalan Keçiören Anadolu Lisesi erkek voleybol takımı Keçiören birincisi oldu. Ödülünü Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın elinden alan Keçiören Anadolu Lisesi öğrencilerinin spor müsabakalarında gösterdiği performans takdir topladı.

Keçiören Anadolu Lisesi başarıya doymuyor
26 Nisan 2016 Salı 21:55

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği Keçiören Okullar Ligi voleybol müsabakaları sona erdi. Müsabakalarda toplam 42 takım mücadele ederken 88 voleybol maçı oynandı. 630 sporcunun mücadele ettiği voleybol müsabakalarında Keçiören Anadolu Lisesi de lise erkek öğrenciler kategorisinde Keçiören birincisi oldu. 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın da katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonunda dereceye giren öğrencilere Mustafa Ak madalya taktı. Ayrıca voleybol müsabakalarını Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil de yakından izledi. 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, müsabakaya katılan takımlardan ilk dörde giren tüm takımları Çanakkale gezisine göndereceğini açıklayarak öğrencilere sürpriz yaptı. 

mustafa ak

KUPALAR 19 MAYIS'TA VERİLECEK

Müsabakalarda birinciliği kazanan takımlar kupalarını 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Keçiören Fatih Stadyumu'nda gerçekleştirilerek gençlik töreniyle birlikte alacak. Ayrıca kupa töreniyle birlikte gençleri bir de sürpriz konser bekliyor. 

Keçiören Bağlum Spor Kulübü olarak lisanslı sporcular yetiştirmek amacıyla turnuvaya katılan öğrencileri takip ettiklerini belirten Başkan Ak, "Bu yıl üniversite sınavına gireceklerin Allah gönüllerindeki üniversiteyi nasip etsin inşallah. Devlete, millete hizmet etmenizi sağlayacak güzel yerlerde sizleri görmek istiyoruz" dedi.

Turnuvaya katılan bütün takımları ve şampiyonları kutladığını belirten Kaymakam Dirim ise, "Spor yaparak çok önemli bir başlangıca imza attınız. Sadece okul yıllarınızda değil bir ömür boyu spora devam etmenizi diliyorum" diye konuştu.

Voleybol müsabakalarında ortaokul kızlar kategorisinde birinci Yeşiltepe Ortaokulu, ikinci 23 Nisan Ortaokulu, üçüncü İbn-i Sina Ortaokulu, dördüncü Danişment Çiçekli Ortaokulu, lise kızlarda birinci Aydınlıkevler Anadolu Lisesi, ikinci Kalaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Aydınlıkevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dördüncü Nuri Pakdil Anadolu Lisesi, lise erkeklerde birinci Keçiören Anadolu Lisesi, ikinci Aydınlıkevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Etlik Anadolu Lisesi ve dördüncü Nuri Pakdil Anadolu Lisesi oldu.

Dereceye giren okullara madalyalarını Başkan Mustafa Ak, Kaymakam Dirim ve Mustafa Kılıçgil verdi.


Etiketler; #Keçiören
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.