Keçiören Anadolu Lisesi'nde 15 Temmuz Milli İrade Köşesi açıldı

Keçiören Anadolu Lisesi'nde 15 Temmuz şehitlerine özel milli irade köşesi açıldı. Keçiören Anadolu Lisesi'nde yapılan açılış, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık ve çok sayıda okul katılımı ile gerçekleşti. Ayrıca törende, Keçiören Anadolu Lisesi öğretmenlerinden 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gazi olan matematik öğretmeni Abdullah Cansız'a teşekkür berati verildi.

Keçiören Anadolu Lisesi'nde 15 Temmuz Milli İrade Köşesi açıldı
24 Kasım 2016 Perşembe 17:47

Keçiören Anadolu Lisesi'nde 15 Temmuz Milli İrade Köşesi açılışı gerçekleştirildi Törene Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık ve Keçiören İlçe Müftüsü Doktor İhsan İlhan katıldı.

Tören saygı duruşunu İstiklal Marşının okunmasının ardından Keçiören İlçe Müftüsü Doktor ihsan İlhan'ın kuran tilaveti ile başladı. Törende okul müdürü Selami Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Konuşma yaptılar. Ayrıca Törene Keçiören'deki çok sayıda okul idarecisi de katıldı.


 Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık konuşmasında Türkiye'deki darbeler tarihini anlattı ve 15 Temmuz darbe girişiminin önemli bir dönemeç olduğunu, ilk defa Türk halkının darbelere karşı bir duruş sergilediğini ifade etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Keçiören halkının 15 Temmuzdaki kahramanlığından söz etti.

Keçiören ilçesinin 15 Temmuz darbe girişiminde en çok şehit veren ilçe olduğunu ifade etti. Ayrıca törende, Keçiören Anadolu Lisesi öğretmenlerinden 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gazi olan matematik öğretmeni Abdullah Cansız'a teşekkür berati verildi. Teşekkür beratını Mustafa Ak'ın elinden alan Matematik Öğretmeni Abdullah Cansız salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu.



Tören Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, Keçiören İlçe Müftüsü Doktor İhsan İlhan ve Okul Müdürü Selami Dursun'un milli irade köşesini açmasıyla sona erdi.

Milli İrade Köşesi, Okul Müdürü Selami Dursun'un liderliğinde Müdür Yardımcısı Emine Özyurt, Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülser Şık, Simge Uzun, Tarih Öğretmeni Mustafa Yıldırım, Bilgisayar Öğretmeni Emine Ekinci, Müzik Öğretmeni Halil Dikmen, Din Kültürü Öğretmeni Azra Özdemir ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yasin Tümer'in katkılarıyla oluşturuldu.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.