Keçiören Kanuni Meslek Lisesi ve İbni Sina Ortaokulu'ndan polisimize destek

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Keçiören Kanuni Meslek Lisesi ve İbni Sina Orta okulu öğretmenleri ile öğrencileri, Etlik Polis Merkezi Amirliğinde görevli polislerimizi ziyaret etti.

Keçiören Kanuni Meslek Lisesi ve İbni Sina Ortaokulu'ndan polisimize destek
12 Aralık 2016 Pazartesi 14:45

10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta Çevik Kuvvet Polislerimize yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında 44 vatan evladı şehit olmuş, 155 kişi yaralanmıştı. Hain terör saldırısı sonrasında ülkenin çeşitli yerlerinde görev yapan polislerimize destek tüm sürat devam ediyor. Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Keçiören Kanuni Meslek Lisesi ve İbni Sina Orta okulu Etlik Polis karakolunda görevli polislerimizi ziyaret etti.

Polislerimize tam destek ziyaretini gerçekleştiren İbni Sina Orta Okulu öğretmenleri ile öğrencileri, görev yapan polislerimize karanfil ve gül taktim etti. Türk Polisinin yanında 





Kanuni Meslek Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Keçiören Etlik'te bulunan Etlik Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti. Ellerinde bulunan karanfilleri polislerimize veren öğrenciler, Türk Milletinin, polisimizin daima yanında olduğunu gösterdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tahsin - 8 yıl önce
kim düşündüyse tebrikler. Çok anlamlı bir ziyaret olmuş