Kilis'te okullar tatil edildi

Bir televizyon programına katılan AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Kilis'te okulların tatil edildiğini açıkladı.

Kilis'te okullar tatil edildi
08 Mart 2016 Salı 21:21

Suriye'den 8 adet top mermisinin Kilis'e düşmesi sonrasında 2 kişi ölmüş, 3 kişide yaralanmıştı. Yaşanan bu olaydan sonra top mermilerini Suriye'de bulunan DAEŞ terör örgütü tarafından atıldığı açıklaması yapılmıştı. Bir televizyon programına katılan AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Kilis'te okulların tatil edildiğini açıkladı.

Kilis Milletvekili açıkladı

AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, "Karşımızda dünyanın başına bela olmuş bir örgüt var. Bizim yapmamız gereken tek şey soğukkanlılıkla karşının ezberini bozacak şekilde davranmaktadır. TSK şu anda karşı tarafı fazlasıyla dövmektedir. Okullar tatil edilmiştir. Halkımızın sakin olmasını öneriyorum." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan Kilis açıklaması

Başbakan Kilis'e düşen 8 top mermisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin her türkü saldırıya en şiddetli cevap vereceğini söyleyen Davutoğlu,  "Kilis'teki sınırımızın öte yakasından DAEŞ tarafından bir roket atışı söz konusu oldu. İki vatandaşımızı kaybettik. Angajman kuralları çerçevesinde misliyle ve daha fazlasıyla mukabele edildi. Sayın Valimizden ve ilgili güvenlik birimlerimizden gerekli bilgileri aldık. Türkiye'ye yönelik her türlü saldırıya en şiddetli şekilde mukabelede bulunulması konusunda da zaten TSK'ya verilmiş talimatlarımız var. Bu konuda alınacak her türlü tedbir gözden geçirilmiştir." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.