“KISSADAN HİSSE GÖNÜL SOHBETLERİ KISA FİLM YARIŞMASI”

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çocuk Dostu Şehir Ankara Projesi kapsamında “Kıssadan Hisse Gönül Sohbetleri” temalı kısa film yarışması düzenliyor.

“KISSADAN HİSSE GÖNÜL SOHBETLERİ KISA FİLM YARIŞMASI”
15 Şubat 2018 Perşembe 12:50

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Çocuk Dostu Şehir Ankara Projesi kapsamında “Kıssadan Hisse Gönül Sohbetleri” temalı öğretmenler arası kısa film yarışması düzenleniyor.

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“KISSADAN HİSSE GÖNÜL SOHBETLERİ KISA FİLM YARIŞMASI” PROTOKOLÜ İMZALANDI

Çocuk Dostu Şehir Ankara Projesi kapsamındaki “Kıssadan Hisse Gönül Sohbetleri” temalı öğretmenler arası kısa film yarışmasının düzenlenmesi ve gerçekleştirilmesi adına Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında protokol imzalandı.

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğini yapacak olduğu yarışmanın amacı; kuşaklar arası dayanışmayı güçlendirmek, bir kültür hazinesi olan yaşlılarımızın çocuk ve gençlerimizle bir araya gelip onların, hayatımızda büyük yer tutan kültürel değerlerimizin, yaşamlarına ışık tutacak manevi duygularımızın aktarımını sağlayacak etkinlikler düzenlemek;  bu vesile ile milli ve manevi değerlerini bilen ve bu değerlere önem veren bir nesil oluşturulmasına katkı sağlamaktır.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm resmi ve özel anaokulu, ilköğretim (ilkokul-ortaokul) ve ortaöğretim (lise) öğretmenleri yarışmaya katılabileceklerdir.

Protokol, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Muzaffer GÜL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alican KILIÇ tarafından imzalandı. Protokol imza töreninde konuşan İl Müdür Yardımcısı Muzaffer GÜL ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Alican KILIÇ, protokolün ilçemize ve Ankara’mıza hayırlı olmasını temenni ettiklerini, tüm öğretmen arkadaşlarımızın bu projeye katılarak destek olmalarını beklediklerini ifade ettiler.

Protokolü imzalanan yarışmanın final töreni 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Polatlı’da yapılacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.