Konya'da okullar tatil mi? 3 Ocak 2017 valilik kar tatili açıklaması

Kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Peki Konya'da yarın okullar tatil mi? MEB ve Valilik açıklamaları yapıldı mı? Birçok ile eğitime ara verildi. Konya kar tatili ile ilgili detaylar haberimizde.

Konya'da  okullar tatil mi? 3 Ocak 2017 valilik kar tatili açıklaması
02 Ocak 2017 Pazartesi 23:13

Kar yağışı tüm yurtta etkisini sürdüyor. Konya'da kar yağışı devam ederken, öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.  3 Ocak 2017 Salı günü okullar tatil edildi mi? Kar tatili ile ilgili Valilik ve Milli Eğitim'den açıklama bekleniyor. Konya hava durumuna haberimizden ulaşabilirsiniz. 

KONYA KAR TATİLİ

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle 2 ilçede yarın okullar tatil edilirken, 4 ilçede de taşıma sistemle eğitime ara verildi.

Konya Valiliği tarafından yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ahırlı ve Seydişehir İlçeleri'nde okullar yarın tatil edilirken, Meram, Selçuklu, Hadim ve Taşkent İlçeleri'nde taşımalı sistemle eğitime yarın olmak üzere 1 gün verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinem - 8 yıl önce
konyada yarın okullar tatil
Avatar
Ayşegül - 8 yıl önce
Vali amca karatayda yoğun kar yağışı devam ediyor yollar kapalı okula gidip gelemiyoruz okul uzak olduğundan dolayı karatayı tatil edersen çok seviniriz.
Avatar
Emine - 8 yıl önce
Konya/Karatay'da da tatil olsun
Avatar
Betül - 8 yıl önce
Karatay neden yok yaaaaa
Avatar
Aleyna - 8 yıl önce
4 ocak tatilmi
Avatar
Göktuğ - 8 yıl önce
Vali amca okulları tatil yap Çünkü kayıp düşüyoruz