KYK ek kontenjan yurt başvuruları başladı

KYK ek kontenjan başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK yurt başvurularına haberimizden ulaşabilirsiniz. Ek kontenjan, özel yetenek, yükseklisans, doktora, yatay ve dikey geçiş, öğrenci değişim programına kayıtlı öğreniler için KYK yurt başvuru işlemlerinde merak edilenleri kamusaati.com adresinden takip edebilirsiniz

KYK ek kontenjan yurt başvuruları başladı
28 Eylül 2016 Çarşamba 15:01

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), Özel Yetenek, Lisansüstü/Doktora, Yatay/Dikey geçiş, Yurt içi/Yurt dışı değişim programı ile kayıt yaptıranlar ve Üniversitesi kapatılan öğrenciler) için ek kontenjan başvurularının başladığını açıkladı. PEki ek kontenjan başvuruları ne zaman sona eriyor? Kimler yurt başvurusunda bulunabilcek? İşte KYK ek kontenjan yurt başvuruları ile ilgili merak edilenler haberimizde. 

Yurt Başvuruları ne zaman sona eriyor?

Kredi ve Yutlar Kurumuna (KYK) ek kontenjandan yerleşen öğrencilerin başvuruları başladı. KYK başvurusunda bulunacak öğrencilerin başvurularını 3 Ekim 2016 Pazartesi saat 23:59'a kadar yapabilecekleri belirtildi. Burslu olmayan uluslararası öğrencilerin KYK'nın internet adresindeki sonuç sayfasından, diğer öğrenciler ise e-devlet kapısı üzerinden başvurularını yapabilecekleri belirtildi.

Kimler Başvuru yapabilecek?

Ek Kontenjan, Özel Yetenek, Lisansüstü/Doktora, Yatay/Dikey geçiş, Yurt içi/Yurt dışı değişim programı ile
kayıt yaptıranlar ve Üniversitesi kapatılan öğrenciler kayıt yaptırabileceklerdi. Ancak Ek Kontenjan, Özel Yetenek ve Lisansüstü/Doktora öğrencilerinin ara sınıfları müracaat edemeyecektir.

KYK Yurt Başvurusu için TIKLAYINIZ

KYK Yurt Başvurusunda dikkat edilmesi gerekenleri öğrenmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #KYK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.