Manisa'da okullar tatil mi? MEB Valilik kar tatili açıklaması

29 Aralık Perşembe günü Manisa'da kar esaretine girecek. Peki Manisa'da yarın okullar tatil olacak mı, Valilik ve İL MEM'den kar tatili açıklaması yapıldı mı? Kar tatili ile ilgili son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Manisa'da okullar tatil mi? MEB Valilik kar tatili açıklaması
28 Aralık 2016 Çarşamba 21:23

Manisa'da okullar tatil mi?

Manisa'da yarın okullar tatil mi? Kar yağışı Manisa merkez ve ilçelerinde etkili bir şekilde devam ediyor. Binlerce öğrenci, 'okullar tatil olacak mı?' diye merak ediyor. Manisa'da eğitime ara verilecek mi? Manisa Valiliği ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı mı? Kar tatili ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

29 Aralık Perşembe günü İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, Konya, Yalova, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Düzce, Uşak, Afyon, Isparta, Burdur, Manisa, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Bilecek, Bolu, Karabük, Sakarya, Kastamonu, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Yozgat ve Malatya illerinde yoğun kar var.

Kar tatili kararı aldığı anda bu haberde bulacaksınız. 

MANİSA'DA KAR TATİLİ

Manisa'nın Selendi ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı öğrenciler için okullar bir gün tatil edildi. Selendi ilçesinde bugün etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı gelen öğrenciler için bir gün okullar tatil edildi.

Kaymakamlık kararıyla tatil edilen okullarda eğitim gören 1275 taşımalı öğrenci ile birleştirilmiş sınıflı ilkokullardaki öğrenciler için 29 Aralık Perşembe günü okullar 1 günlük tatil edildi. Kar yağışının devam etmesi durumunda ilçe merkezindeki okulların da tatil edilebileceği bildirildi. 

Manisa hava durumu







 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.