Mardin İl MEM Ar-Ge Biriminin anketine yoğun ilgi

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından “Öğretmen İlgi ve Yetenek Anketi” hazırlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Ar-Ge Biriminin anketine yoğun ilgi olduğunu söyledi.

Mardin İl MEM Ar-Ge Biriminin anketine yoğun ilgi
02 Aralık 2016 Cuma 18:10

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından “Öğretmen İlgi ve Yetenek Anketi” hazırlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Ar-Ge Biriminin anketine yoğun ilgi olduğunu söyledi.Sarı, yaptığı açıklamada;

“Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından “Öğretmen İlgi ve Yetenek Anketi” hazırlanmış ve 24 saat içinde 2300’ün üzerinde öğretmenimiz bu anketi cevaplandırmıştır.

'Hedefe Doğru 4 Başlık 7 Adım' proje yönergesi kapsamında ilimizin eğitimdeki başarısını arttırmak, yapılacak projelerle ilgili bilgi havuzu oluşturmak, ilimizde görev yapan öğretmenlerimizin ilgi alanlarını, daha önce yapmış oldukları çalışmaları tespit ederek ilimizde yapılacak kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle birlikteliği sağlama adına bu anket hazırlanmıştır. Şuana kadar anketimize katılan öğretmenlerimize teşekkür eder, diğer öğretmenlerimizin de ankete 08.12.2016 tarihine kadar katılım sağlamalarını dilerim.” dedi.

Anketi görebilmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.