Öğrenim kredisi borcunda, e-devlet dönemi

Öğrenim kredisinde e-devlet dönemi başlıyor. Artık öğrenim ve katkı kredisi borcu olanlar, geri ödemelere ilişkin ertelemeleri e-devlet üzerinden yapacak.

Öğrenim kredisi borcunda, e-devlet dönemi
15 Haziran 2016 Çarşamba 14:32

Öğrenim kredilerinde de artık e-devlet dönemi başlıyor. Buna göre, KYK'dan alınan öğrenim ve katkı kredisi geri ödemelerine ilişkin erteleme başvuruları e-devlet'ten de yapılabilecek.

Öğrenim-katkı kredisi hizmetinden yararlanan öğrencilerden işsizlik, askerlik veya lisansüstü eğitim sebebiyle geri ödeme yapamayanların talebi halinde kredi borçlarına erteleme imkanı veren KYK, yeni bir hizmeti daha uygulamaya koydu. Öğrenim ve katkı kredisi geri ödemelerine ilişkin erteleme başvuruları artık elektronik ortamda, e-devlet'ten yapılabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.