Öğretmen karne görüşleri (uzun ve kısa yeni ilkokul, ortaokul ve lise karne görüşü)

Karne haftasının gelmesiyle birlikte sınıf öğretmenlerinin öğrencilerinin karnesine görüş yazmaları gerekmektedir. Öğretmenler her öğrenci için özel karne görüşü yazmak ister ancak bazı durumlarda da hazır karne öğretmen görüşleri bularak onları karneye yazmak ister. İlkokul, ortaokul ve lise karne görüşleri olarak hazırladığımız uzun ve kısa karne görüşleri öğrenci karnelerinde "öğretmen karne görüşleri" bölümüne yazılabilir.

Öğretmen karne görüşleri (uzun ve kısa yeni ilkokul, ortaokul ve lise karne görüşü)
14 Haziran 2016 Salı 15:05

Karne haftasının gelmesiyle birlikte hem öğrencileri hem de öğretmenleri karne telaşı sardı. Öğrencileri karnedeki notlar, öğretmenleri ise karne görüşü olarak ne yazacağım telaşı sardı. Peki öğretmenler karne görüşü olarak karneye ne yazabilir? Öğrencisini en iyi tanıyan kişi öğretmeni olduğu için öğretmen karne görüşü bölümüne kendi görüşünü yazması daha doğru olacaktır. Ancak bazı durumlarda öğretmenler hazır karne görüşleri bularak öğretmen karne görüşü bölümüne yazmak ister. Aşağıda kısa uzun karne görüşleri bölümünden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinizin karnesine uygun görüşü bulup yazabilirsiniz. 

Karne görüşünü yazmak için e okulu kullanabilirsiniz. E okul öğretmen sistemi üzerinden giriş yaparak "Karne Görüşleri" bölümünden öğrencilerinizle ilgili değerlendirmelerinizi, onlar hakkındaki düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

KISA KARNE GÖRÜŞLERİ (İLKOKUL İÇİN)

Çok başarılısın Ahmet. 

Mehmet, senin gibisini görmedim.

Hasan, seni anlatacak kelime bulamıyorum.

Ayşe, dehana hayranım. 

İrem, senin dersine bir sene daha girmek isterdim. 

Selen, bir ömür başarılar. 

Tarık, başarı tarikin olsun.

Zekana hayranım Sevgi.

Bir öğretmen daha başka ne ister ki? 

Enerjini biraz da dersine versen senden iyisi yok. 

Başarı seni takip etsin.

Ömrün başarılarla dolu olsun.

Seneye daha çok gayret göstermelisin. 

Gayret senden takdir Allah'tan.
 

UZUN KARNE GÖRÜŞLERİ (ORTAOKUL VE LİSELER İÇİN)


Başarının tanımını yapmak gerçekten zor. Ancak senin adın başarı sözcüğünün yerine geçecek. 

Eksikliklerimiz, bahanelerimiz bizi hayattan alıkoymamalı. Mücadele etmeyi asla bırakma. 

Kur'an'ın ilk ayetini hatırlatırım sana. bunu ömrünce unutma. 

Bu karneyi ailene götür, nasıl güzel bir evlat yetiştirdiklerini onlar da görsün. 

Herkese özenen değil, herkesin özendiği bir insan olmak mutluluğun da habercisidir. Bu dünyada bırakabileceğimiz en güzel şey faydalı ve doğru bir hayat yaşamaktır. 

Büyük değişimler yaşadın. Sonunda seni sen yapacak giysiyi giydin. Sahip olduğun bu başarı elbisesini hiç çıkarmaman dileğiyle. 

Zor oldu ama başardın. Bu karneyi hak ettin. 

Ben senden daha iyisini bekliyordum Ahmet ama sanki dönem ortasında mücadele etmeyi bıraktın gibi?

Fırsatlar hayatın her aşamasında karşımıza çıkmayabilir. Unutmayalım ki sunulan bir fırsatı kaçırmak bizi mutsuz edebilir. Fırsatlarını kaçırmaman dileğiyle.

Meyvenin dalından düşmesi için olgunlaşması gerekir. Zamanında olgunlaşmayan meyvenin de bir tadı olmaz. Hayattan alacağın huzur ve tadın kaybolmaması için başarı ve doğruluk ışıklarıyla olgunlaşmaya bakmalısın.

Biz hayat sahnesinde bir oyuncuysak bize biçilen rolü en güzel şekilde oynamalıyız. Sergilediğimiz güzel bir oyun izleyenleri mutlu ettiği kadar bizi de mutlu edecektir.

Gecenin ardından gündüzün geldiği gibi gündüzün ardında da tekrar gece gelecektir. Sürekli gündüzü yaşayacağını düşünüp gündüzlerini heder etme. Karanlık gecelerine mumlarını hazırlamak için daha ne kadar bekleyeceksin?


 


Etiketler; #karne
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.