Okul rehberlik servislerinde kullanılan formlara güncelleme geliyor

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce "Okul Rehberlik Servislerinde Kullanılan Formların Güncellenmesi Çalıştayı" başladı.

Okul rehberlik servislerinde kullanılan formlara güncelleme geliyor
10 Nisan 2017 Pazartesi 16:37

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Rehberlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen "Okul Rehberlik Servislerinde Kullanılan Formların Güncellenmesi Çalıştayı" bugün (10 Nisan 2017) tarihinde Ankara The Green Park Hotel'de başladı.

Çalıştayın açılış konuşmasını Genel Müdür Celil Güngör yaptı. Güngör konuşmasında rehberlik servislerinde kullanılan formların ve ölçeklerin standartlaştırılmasına ihtiyaç duyulduğunu, bu standartlaştırmanın da alanda çalışan öğretmenlerin katkılarıyla şekilleneceğini, bu vesileyle karşılaşılan sorunların ortadan kaldırılacağını vurguladı.

Güngör, bir süredir devam eden taslak çalışmaların bu çalıştayda geliştirilip rehberlik hizmetlerinin kullanım amacına uygun, pratik ve yeni durumlara adapte edilebilir olması gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.