Yarın Okullar Tatil mi?

İstanbul'da okullar tatil olacak mı? 6 Ekim okullar tatil edilecek mi? Soruların yanıtı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verild.

Yarın Okullar Tatil mi?
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Okulların tatil olup olmayacağını merak eden İstanbul'daki milyonlarca öğrenciye yanıt Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından verildi. Kanun ve yönetmeliklere göre mahalli kurtuluş günlerinin tatil olmayacağını belirten İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü 6 Ekim'de okulların tatil olmayacağını ifade etti.

Daha önce yürürlüğe giren ve mahalli kurtuluş günlerinde okulların tatil edilmemesi gerektiğini belirten mevzuat gereğince karar alan İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu kapsamdaki pek çok soruya yanıt verdi.

6 Ekim 2015 Okullar Tatil mi?

Yapılan açıklama ve ilgili mevzuat uyarınca ilk ve orta dereceli tüm okullar 6 Ekim'de de eğitime devam edecek. Okullarla ilgili hava muhalefeti gibi bir karar da olmadığı için ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretim faaliyetleri devam edecek. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.