YÖK'ten YDUS kontenjanlarına ilişkin açıklama

YÖK, YDUS kontenjanlarına ilişkin duyuru yayımladı. YDUS kontenjanları ne zaman açıklanıyor? YDUS kontenjanları açıklandı mı?

YÖK'ten YDUS kontenjanlarına ilişkin açıklama
12 Ağustos 2016 Cuma 10:30

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 2016 Yan Dal Uzmanlık Sınavı (YDUS) kontenjanlarına ilişkin duyuru yayımladı. YÖK yaptığı açıklamada, rektörlüklere bağlı tıp fakültelerinde ihtiyaç duyulan yan dal uzmanlık öğrencisi taleplerinin ekte yer alan formların açıklamalarına uygun olarak eksiksiz bir şekilde doldurularak YÖK'e gönderilmesini istedi. Tıp-Sağlık Komisyonunca değerlendirilecek formların gönderilmesi için son gün 22 Ağustos 2016 Pazartesi günü.

YÖK açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"26 Nisan 2014 tarih ve 28983 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe konulan "Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği' nin 12. maddesinin dördüncü fıkrası gereğince 2016 Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Sınavı kontenjan talepleri toplanacaktır.

Rektörlüğünüze bağlı tıp fakültelerinde ihtiyaç duyulan yan dal uzmanlık öğrencisi taleplerinizi ekte yer alan formların açıklamalara uygun olarak eksiksiz bir şekilde doldurulup, Tıp-Sağlık Komisyonunca değerlendirilmek üzere en geç 22 Ağustos 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ydus.yokper@yok.gov.tr adresine excell dosyası olarak ve yazı ile Başkanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir."

EK için TIKLAYINIZ.


Etiketler; #yök #ydus
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.