Yozgat'ta yarın okullar tatil mi? MEB Valilik kar tatili açıklaması

12 Ocak Perşembe günü Yozgat kar esaretine girecek. Peki Yozgat'ta yarın okullar tatil olacak mı, Valilik ve İL MEM'den kar tatili açıklaması yapıldı mı? İstanbul ile ilgili son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yozgat'ta yarın okullar tatil mi? MEB Valilik kar tatili açıklaması
11 Ocak 2017 Çarşamba 22:04

Yozgat'ta  yarın okullar tatil mi? Kar yağışı Yozgat merkez ve ilçelerinde etkili bir şekilde devam ediyor. Binlerce öğrenci, 'okullar tatil olacak mı?' diye merak ediyor. Yozgat'ta  eğitime ara verilecek mi? Yozgat Valiliği ve Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı mı? Kar tatili ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Yozgat'ta Hava Durumu

Yozgat'ta 12 Ocak Perşembe günü etkili kar yağışı bekleniyor. Meteorolojiden alınan verilere göre Yozgat'ta en düşük sıcaklık -5 derece iken, en yüksek sıcaklık 4 dereceyi bulacak. 



Yozgat'ta​ Okullar Tatil Olacak mı?

Yozgat'ta kar yağışı devam ederken, öğrenciler kar tatili olup olmayacağını merak ediyor. Yozgat Valiliği ve MEB'den kar tatili ile ilgili henüz resmi açıklama yapılamadı. Yozgat'ta okulların tatil olması ile ilgili açıklama yapıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
enes - 8 yıl önce
Keşke tatil olsqydı