3. İstanbul ile Başka Bir İstanbul

3. İstanbul ile İstanbul çok farklı olacak. İstanbul'un yeni merkezi Başakşehir'de kuruluyor. Alternatif yaşam alanları, bay ve bayanlar için ayrı tasarlanan 3 ayrı sosyal tesis 3. İstanbul'da olacak.

3. İstanbul ile Başka Bir İstanbul
27 Ocak 2017 Cuma 07:00

Geniş sosyal olanakları, rahat ulaşım ağı ve alternatif yaşam alanları ile 3. İstanbul projesi herkesi İstanbul'un yeni merkezi Başakşehir'e davet ediyor...

Başakşehir Belediyesi güvencesinde Alzamil, Seha, Adese ve Fuzul tarafından oluşturulan ASAF iş ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3. İstanbul projesi İstanbul'un yıldızı parlayan ilçelerinden Başakşehir'de inşa ediliyor.

Lansman öncesi ilk etapta tüm konutların satılmasıyla büyük bir başarı yakalayan 3. İstanbul projesi lansmana 2. etap ile çıktı. Başakşehir konut projeleri arasında en büyük proje olma özelliğini taşıyan 3. İstanbul'da satışlar halen yoğun bir şekilde devam ediyor.

115 bin metrekare arazi üzerinde yaşama geçirilen 3. İstanbul projesi rezidans, home ofis, konut ve çarşı birimlerini içinde barındırıyor. Proje bin 500 adet konut, 107 adet cadde mağazası ve 102 adet çarşı dükkanından meydana geliyor. 

3. İstanbul projesinde alanları 104.16 metrekare ile 220.52 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon yaşama seçenekleri yer alıyor. Projede 13 farklı tipte daire tipi bulunuyor.

3. İstanbul projesinden daire sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde ödeme kolaylıkları ve banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Proje yaşamın 2019 yılında başlaması planlanıyor.

Çalışmalarına başlanan 12 farklı hastaneli toplam 2 bin 682 yatak kapasiteli Avrupa’nın en büyük Sağlık Kenti ve Avrupa’nın en büyüğü olması planlanan 368 bin metrekarelik alana sahip Botanik Park Başakşehir'de, 3. İstanbul projesinin yanı başında yükseliyor. Proje Taksim Meydanı’nın yaklaşık 2 katı büyüklüğünde inşası süren Başakşehir Kent Meydanı'na, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve havaray gibi mega projelere de yakın mesafede konumlanıyor.

3. İstanbul projesinin merkezi yerlere mesafesini dakikalarla vermek gerekirse Metrokent'e 2 dakika, TEM Otoyolu'na 5 dakika, E-5'e, yapımı süren 3. Havalimanı'na ve Atatürk Havalimanı'na 12 dakika, 3. Köprü'ye 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 30 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 30 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Bay ve bayanlar için ayrı olarak tasarlanan 3 sosyal tesisin yer aldığı 3. İstanbul projesinde yüzme havuzu, spa, çocuk oyun alanları, hobi atölyesi, mini futbol sahası, tenis kortları, basketbol sahası, mini futbol sahası, playstation odası, bilardo ve masa tenisi, 1.4 kilometrelik yürüyüş parkuru, cafe, restoran ve mağazalar bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.