Altın düştü, Dolar yükselişte - Güncel döviz fiyatları

10 Aralık 2016 Pazartesi hafta başına girdiğimizde Amerikan Doları yeniden yükselişe geçti. Sabah saatlerinde 3.50 olan Amerikan doları öğlen saatlerinde artmaya başladı. Peki dolar ve altın kaç TL'den işlem görüyor? İşte detaylar.

Altın düştü, Dolar yükselişte - Güncel döviz fiyatları
12 Aralık 2016 Pazartesi 12:15

Serbest piyasada Amerikan doları yükselişine devam ediyor. Geçitiğimiz hafta 3.48 seviyelerine gerileyen Amerikan Doları, hafta başından itibaren yeniden 3.50 TL seviyelerine yükseldi. Amerikan dolarının yükselmesi ile altın fiyatlarındaki düşüş ise devam ediyor. Kapalı Çarşı'da ve piyasada çeyrek, gram altın kaç TL'den işlem görüyor? Merak edilenler haberimizde. 

Amerikan doları hafta başına 3.48 TL'den başlarken, saat 12.00'dan itibaren yükselişe geçti. Amerikan Doları, yüzde 1.30 artış ile 3.5335 TL'den satılılıyor. Altın fiyatları ise düşüş gösteriyor. Döviz kurunda gram altın 130,91 TL'den alınırken, 131.00 TL'den satılıyor. 

Güncel Dolar, Euro ve Kapalı Çarşı altın fiyatları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.