Çiftçilere müjde - Süre uzatıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından çiftçiye müjdeli haber geldi. Müjdeli haberde Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuru tarihinin uzatıldığı açıklandı.

Çiftçilere müjde - Süre uzatıldı
15 Kasım 2016 Salı 12:20

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2016 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuru tarihinin uzatıldığını açıkladı. Resmi Gazete yayımlanan Çiftçi Kayıt Sistemi yönetmeliğinde yer alan başvuruların son günü 30 Haziran 2016 olarak belirlenmişti. Başvuru süresi 31 Aralık 2016 tarihine kadar uzatıldı.

Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları hakkında açıklamada bulunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ise 2017 üretim yılı kayıtlarında eylül ayında başladığını ve  30 Haziran 2017 tarihinde sona ereceğini kaydetti.

Çiftçi Kayıt Sistemine başvuru yapmak isteyen vatandaşlar tarım il ve ilçe müdürlüklerine giderek yapabilirler.


Etiketler; #çiftçi #çks
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.