Dev kargo şirketi tamamen satıldı

Dev kargo şirketinin tamamen satışı Rekabet Kurulu tarafından onaylandı. MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık AŞ'nin Dubai merkezli Mirage Cargo B.V'ye satışı yapıldı.

Dev kargo şirketi tamamen satıldı
15 Ağustos 2017 Salı 17:01

MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık AŞ'nin tek kontrolünün Mirage Cargo B.V. tarafından devralınması işlemi Rekabet Kurulunca onaylandı. 

Rekabet Kurulu tarafından yapılan açıklamada  "Mirage Cargo B.V. tarafından MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş'nin hisselerinin tamamının Mehmet Nazif Günal, Aslan Kut, Mustafa Eftal Gölgeli, Hasan Tayyar Arıca, Ayşegül Özkaplan'dan devralınması işlemi" ifadesi yer almıştı.

MNG Kargo Türkiye genelindeki 815 şubesi ile faaliyet gösteriyor. Bünyesindeki 2 bin 600 araç ile günde 600 bin adrese ürün götürüyor. Ayrıca 9 bin şirket çalışanına sahip.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.