Dolar fiyatı ne kadar oldu, Dolar yükselecek mi?

Serbest piyasada Amerikan doları ne kadar oldu? Dolar yükselecek mi? MYK sonrası dolar kurunda artış bekleniyormu? Detaylar haberimizde

Dolar fiyatı ne kadar oldu, Dolar yükselecek mi?
05 Mayıs 2016 Perşembe 10:54

AK Parti'nin MYK toplantı kararı almasından sonra yükselişe geçen dolar fiyatında son durum ne oldu? Serbest piyasada dün akşam 2,85 TL'den bir anda 2,95 TL'ye yükselen Amerikan Doları piyasayı ciddi bir şekilde etkilemeye devam ediyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun istifa kararı aldı iddiası doları aniden yükseltse de dolar fiyatı şuan için 2,90 bandında ilerliyor. 

Serbest Piyasada Amerikan Doları 2,9630 TL ile başladı. Zaman geçtikçe kendini dengeleyen dolar kurunda sabah saatlerinde dolar alış fiyatı 2,94 bandına indi. Saat 10.30 sıralarında Amerikan doları 2,92 TL seviyelerine düşerken, saat 11.00'da AK Parti MYK toplantısından çıkacak kararlar ve yapılacak açıklamar dolar fiyatını ciddi şekilde etkileyecek gibi gözüküyor.



Uzmanlara göre MYK sonrasında çıkabilecek kongre tarihi doların 3.00 TL bandına çıkmasına etkili olabilir. Dolar kurunun artması, altın  kurunuda etkileyecek gibi gözüküyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.