Fındık üreticilerine destek ödemeleri için açıklama - İşte destek ödeme tarihleri

Fındık üreticilerine verilecek olan destek ödemeleri için açıklama geldi. Destekler 31 Mart Cuma günü ödenmeye başlayacak.

Fındık üreticilerine destek ödemeleri için açıklama - İşte destek ödeme tarihleri
27 Mart 2017 Pazartesi 15:46

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, fındık üreticilerine yapılacak olan ödemeler için açıklama yaptı. Yazılı açıklama yapan Öztürk, 8 yıldır devam ettirilen destek ödemelerinin 31 Mart 2017 Cuma günü başlanacağını söyleyerek müjdeli haberi de verdi. 

Piyasadaki şartlardan dolayı üreticinin mağduriyetinin destek ödemeleri ile önlemeye çalışıldığını vurgulayan Öztürk, ödemelerin T.C. kimlik numaralarının son rakamlarına göre yapılacağını bildirdi. 

Kimlik numarasının son rakamına göre ödeme tarihi:

- Son rakamı 0-2 olanlar 31 Mart 2017 Cuma günü

- Son rakamı 4-6 olanlar 7 Nisan 2017 Cuma günü

- Son rakamı 8 olanlar ise 14 Nisan 2017 Cuma günü

Öztürk, "Buna göre kimlik numarasının son harfi 0-2 olanlar 31 Mart, 4-6 olanlar 7 Nisan ve 8 olanlar ise 14 Nisan tarihinde, bankamatik kartı bulunan çiftçilerimiz bankamatiklerden, diğer çiftçilerimiz ise cüzdanlarıyla beraber banka şubesine başvurarak ödemelerini alabilecekler." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.