Genç Çiftçi için son 4 gün!

Genç çiftçilere 30 bin lira hibe kapsamındaki başvurular için son 4 gün! Genç çiftçi projeleri için destekler 12 Mayıs tarihinde sona erecek!

Genç Çiftçi için son 4 gün!
09 Mayıs 2016 Pazartesi 10:05

Genç çiftçiler için Hükümetin destek projeleri oldukça ilgi gördü. Ancak, projeden faydalanmak istiyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Çünkü, başvurular 12 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek! Hibeden yararlanmak isteyen 18-40 yaş arasındaki genç çiftçilerin, perşembe günü mesai saati bitimine kadar Gıda Bakanlığı il ve ilçe müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kırsal kalkınma destekleri kapsamında genç çiftçi projelerinin desteklenmesi için yürütülen programın başvurularının 12 Mayıs'ta sona ereceğini kaydetti.

Bayraktar, en fazla 30 bin liraya kadar hibe yoluyla destek verilecek genç çiftçi projelerinin, köyden kente göçün önlenmesine, üretimin teşvik edilmesine ve sürdürülebilirliğe önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.