Her Yıl 100 Bin Konut Projesi Nezaman Başlıyor İlk şanslı il Açıklandı?

100 bin sosyal konut projesi hakkında son dakika haberleri, En son hangi ile kaç tane sosyal konut yapılacağı bellirlendi. TOKİ 100 bin konut başvuru şartları ve başvuru tarihleri belli oldu. 'TOKİ başvuru şartları neler?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki, TOKİ 100 bin konut başvuruları ne zaman ve kimler başvurabilir? İşte 100 bin sosyal konut projesi başvuru şartları, başvuru tarihleri ve bilinmesi gereken tüm çarpıcı detaylar!

Her Yıl 100 Bin Konut Projesi Nezaman Başlıyor İlk şanslı il Açıklandı?
Admin
Admin
15 Aralık 2019 Pazar 14:28

Her Yıl 100 Bin Konut Projesi Nezaman Başlıyor İlk Nerede

100 bin sosyal konut projesi hakkında son dakika haberleri, En son hangi ile kaç tane sosyal konut yapılacağı bellirlendi.  TOKİ 100 bin konut başvuru şartları ve başvuru tarihleri belli oldu.  'TOKİ başvuru şartları neler?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.  Peki, TOKİ 100 bin konut başvuruları ne zaman ve kimler başvurabilir? İşte 100 bin sosyal konut projesi başvuru şartları, başvuru tarihleri ve bilinmesi gereken tüm  çarpıcı detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bünyesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında aslan payı Gaziantep'e düştü. Projeyle kentin yeni yaşam alanı olacak Kuzey Şehir'de 5 bin 200 sosyal konutun yapılması düşünülüyor

Erdoğan'ın müjdesini verdi! dar gelirli aileler için yapılacak sosyal  konut projesinin detayları anlattı.81 ilde yapılacak 100 bin konutun İnşaatına 1 Ocak itibariyle başlanacak. 1.5 yıl içinde bitirilmesi belirlenen konutlar özelliklerine göre 140 bin TL ila 210 bin TL arasında fiyatla satılacak. Yüzde 10 peşin ödeme yapacak olan vatandaşlar, aylık 894 TL taksit ve 240 ay vadeyle bu konutlara sahip olabilecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan '100 Bin Sosyal Konut Projesi'nin tanıtım toplantısında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,100 bin sosyal Toki  konutun inşası ve finansmanı temini için protokol imza attılar

Konutlar için başvurular 15 Aralık 2019 tarihi 15 Ocak 2020 tarihleri kapsamında alınacak. Konutlara daha önce TOKİ'den ev almamış ve konut kredisi kullanmamış aylık geliri 5.500 TL'den düşük olan aileler başvuru yapabilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından konut projesinin detaylarını hakkında  paylaşımlarda bulundu 2+1 konutların 140-180 bin TL, 3+1 konutların ise 160-210 bin TL aralığında satışa çıkacağını bildirdi.
Ziraat Bankası AŞ'nin Proje ilinde bulunan yetkili şubeleri aracılığıyla başvurular alınabilcek. Başvurusu toplanacak konutların ihalesi yapılmasının ardından şerefiyeli satış fiyatları belirlenecek, başvuru sahipleri arasında "Hak Sahibi Belirleme" kurası çekilecek İsimleri paylaşılacaktır.. Satışa sunulan konutlar için kura çekilişi yapılması halinde kura yeri ve saati TOKİ'nin web sayfasında duyurulacak. Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda, başvuruda bulunanlarca satın alınacak konutlar TOKİ'nin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, noter huzurunda yapılacak olan kurayla belirlenecek.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.