İki milyon kişiye iş müjdesi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı, 2017 yılı içerisinde amaçlanan istihdam sayısını açıkladı. Başkan Bağlı, "2017 yılında 2 milyon kişiye istihdam sağlanması için yoğun bir çaba ve gayret içindeyiz" dedi.

İki milyon kişiye iş müjdesi
26 Mayıs 2017 Cuma 15:52

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı, SGK Adıyaman il binasında düzenlenen, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" toplantısına katıldı. Toplantıda Bağlı,   sağlığı ve güvenliği bilincini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini, çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini dile getirdi. 

İstihdama da değinen Bağlı, "İşsizlik oranını yıl sonunda yüzde 10 bandına çekebilme gayreti içerisindeyiz. Çalışma hayatında milli seferberlik artı istihdam odaklı özellikle artı istihdam için getirilen düzenleme ve teşviklerin işçi ve işverenlere sosyal tarafların tanıtılması ve önümüze hedef olarak konulan istihdamı gerçekleştirilip, 2017 yılında 2 milyon kişiye istihdam sağlanması için yoğun bir çaba ve gayret içindeyiz."

Bağlı, yılın ilk 3-4 ayında ülke ekonomisinde ciddi bir artı istihdam sağlandığını vurguladı. 
 


Etiketler; #sgk #iş
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.