İzmit Köprüsü Nisan ayında açılıyor

Kocaeli-İzmit şehir trafiğini rahatlatacak proje, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün ne zaman hizmete gireceğini Bakan Binali Yıldırım açıkladı.

İzmit Köprüsü Nisan ayında açılıyor
03 Aralık 2015 Perşembe 21:55

Kocaeli-İzmit şehir trafiğini rahatlatacak olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün ne zaman hizmete gireceğini Bakan Binali Yıldırım açıkladı. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım AA'ya yaptığı açıklamada, dünyada dördüncü en büyük orta açıklıklı asma köprüsü olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün Nisan 2016 tarihinde hizmete gireceğini bildirdi.

Köprüde yapılan çalışmalara değinen Yıldırım, çalışmaların hızla devam ettiğini ve en önemli aşamalardan birisi olan ana kabloların çekildiğini belirtti. Yıldırım, ana kabloların nihai formunu vermek için kablo sıkıştırma işleminin davam etiiğini, bu çalışmanın 21 Aralıkta biteceğini söyledi.  


Etiketler; #İzmit #Körfez
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.