King, Almanya Euro Bölgesi'nden çıkmalı!

İngiltere'nin eski Merkez Bankası Başkanı King, Almanya'nın Euro Bölgesi'nn ortak para birliğinden çıkması gerektiğini belirtti.

King, Almanya Euro Bölgesi'nden çıkmalı!
22 Mart 2016 Salı 08:23

İngiltere'nin eski Merkez Bankası Başkanı King, Almanya'nın Euro Bölgesi'nden çıkması gerektiğini belirtti. 

CNBC kanalına konuşan King, Ekonomik olarak çok güçlenen Almanya'nın EuroBölgesi'nden çıkması gerektiğini söyledi. King açıklamasında, "Önümüzdeki dönem için en iyi şey bu olur. Birçok ABD'li arkadaşımın Avrupalıları soruna para atmaktan uzaklaştırmasını ve Euro'yu başarıya ulaştırmak zorundayız demesini umut etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Euro Bölgesi'ndeki trajedinin Almanya'nın kendisini Avrupa'yı korumak için birliğe sokmasıyla başladığını ama şimdi Almanya'nın Euro'nun ilk kurulduğu güne kıyasla hem ekonomik hem de politik açıdan daha güçlü olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.