Maliye Bakanı: "Muhtar maaşları bin 300 lira olacak!"

Maliye Bakanı Naci Ağbal muhtarlara müjdeli haber verdi. Bayburt'ta muhtarlar ile bir araya gelen Ağbal, muhtar maaşlarının bin 300 liraya çıkarılacağı müjdesini verdi.

Maliye Bakanı: "Muhtar maaşları bin 300 lira olacak!"
22 Ocak 2016 Cuma 22:01

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'ta köy muhtarları ile bir araya geldi. Bayburt Öğretmenevi'nde muhtarlarla buluşmada konuşan Naci Ağbal, muhtarların maaşlarında iyileştirmelerin yapılacağı çalışmaların olduğunu ifade etti. 


Muhtar maaşları ile ilgili konuşan Maliye Bakanı Naci Ağbal, muhtar maaşlarının bin 300 liraya çıkacağını ve bu konuda mecliste yasal düzenleme çalışmalarının yapıldığının müjdesini verdi. Muhtar maaşlarının 600 liradan 900 liraya çıktığını hatırlatarak, muhtarların herşeyin en güzeline layık olduğunu çalışmalar sonrasında muhtar maaşlarının bin 300 liraya çıkacağını belirterek, muhtarlara "hayırlı olsun" dedi.

Muhtarlarla bi araya gelen Naci Ağbal özellikle köy içme sularının temiz olmasına dikkat çekti. Sağlık Bakanlığı'nın bu konuda yönetmeliğinin olduğunu hatırlatan Ağbal, köylerdeki su depolarının bu yönetmeliğe uygun olmasının gerekliliğine dikkat çekti. Köylerdeki su tesisatlarının düzgün olmasının gerektiğini, eski olanların yenilenmesini ve bu konuda çalışmaların olacağına dikkat çekerek, muhtarların da bu konuda duyarlı olmasını temenni etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.