Naci Ağbal'dan yeniden yapılandırma açıklaması: Bir yanlış anlaşılma olmasın

Maliye Bakanı Naci Ağbal, kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması konusunda önemli açıklamalarda bulunarak "Bir yanlış anlaşılma olmasın" diye konuştu.

Naci Ağbal'dan yeniden yapılandırma açıklaması: Bir yanlış anlaşılma olmasın
26 Ekim 2016 Çarşamba 12:56

Maliye Bakanı Naci Ağbal, kamu alacalarının yeniden yapılandırılması hakkında önemli açıklamalarda bulunarak sadece başvuru süresinin uzatıldığını ve yanlış anlaşılmaların olmamasını istedi.

Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki Gelir Vergisi Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile görüşmelerinde kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması hakkında Ağbal, şu açıklamayı yaptı:

"25 Kasım'a kadar başvurusu süresini uzattık. Sadece başvuru süresini uzattık. Dolayısıyla vergide ilk taksit Kasım ayında ödenecekti burada herhangi bir süre uzatımı yapmadık. Kasım ayında vergi taksidi yine ödenecek. İlk sosyal güvenlik prim taksidi aralık ayında ödenecekti orada da bir değişiklik yok. Bir yanlış anlaşılma olmasın, uzattığımız sadece başvuru süresidir. Normal taksit süreleri kasım ve aralık olarak aynen kalmıştır." 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.