Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçişlerine indirim geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ücretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, yeni yılda söz konusu iki köprünün geçiş ücretlerinde yüzde 20 indirim yapılacağını belirtti.

Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçişlerine indirim geldi
31 Aralık 2016 Cumartesi 12:30

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ücretlerinde yüzde yirmi indirim yapılacağını kaydetti. 

Bakanlığın 2016 yılı değerlendirmelerini yapmak ve 2017 yılının hedeflerinin açıklamak üzere basın toplantısı düzenleyen Bakan Arslan, Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçiş ücretlerine ilişkin açıklama yaptı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın toplantıda yaptığı açıklamaya göre Osmangazi ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde geçişler yarından itibaren yüzde 20 indirimli olacak. Buna göre Osmangazi Köprüsü'nden geçiş ücreti 65,65 TL ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçişler 15,95 TL olarak ücretlendirilecek.

Arslan ayrıca, Ankara Keçiören metrosunun 5 Ocak 2017 saat 14.00'te açılacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.