Rusya'dan 6 Türk şirket için kritik karar

Rusya'dan zirai ürün satan 6 Türk şirketi için karar çıktı. Rus zirai ürünler denetleme kurumu Rosselkhoznadzor, 6 Türk şirketinin Rusya'ya sebze ihracına izin verildiğini söyledi.

Rusya'dan 6 Türk şirket için kritik karar
25 Mayıs 2017 Perşembe 15:13

RIA haber ajansındaki habere göre Rus zirai ürünler denetleme kurumu Rosselkhoznadzor'un başında bulunan Sergei Dankvert, Türk şirketler için önemli bir kararı açıkladı. 

Denetleme kurumunun Türk üreticilere yönelik 14-19 Mayıs günleri arasında yaptığı denetimlerin ardından açıklama yapan Dankvert, Rosselkhoznadzor'un marul, patlıcan, biber ve Çin marulu üreten 18 şirketi denetlediğini belirtti.

Rosselkhoznadzor, Moskova'nın altı Türk şirketinin Rusya'ya sebze ihracına izin verebileceğini söyledi. Dankvert, Türkiye'den domates ithalatına tekrar izin verilip verilmeyeceği konusuna ise değinmedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.