THY'nin gözü Oscar'da!

Gittikçe yükselen THY bu seferde gözünü Oscar'a da dikti.

THY'nin gözü Oscar'da!
19 Şubat 2016 Cuma 09:16

THY, bu yıl ilk önce ‘Batman vs. Superman’ filmine sponsorluk açıklandı, ardından da Super Bowl’un final gecesinde 800 milyon kişinin karşısında boy göstedi.

Türkiye'nin en güçlü küresel markası Türk Hava Yolları (THY) yükselmeye devam ediyor. Dünyada en çok yere uçak havayolu şirketi unvanını elinde bulunduran THY, şimdi de Oscar ödül töreninde dünyanın karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu yıl içinde önce Batman vs. Superman filmine sponsor olan THY, ardından da ABD'nin en büyük spor organizasyonu olan Amerikan Ulusal Futbol ligi final müsabakası Super Bowl'un reklam gecesinde tüm dünyanın dikkatini çekmişti. 

Super Bowl gecesinde ilan vermek isteyen dünya devi şirketler sıraya girdiği için THY, bu geceye özel bir strateji belirlemiş, bu proje kapsamındaki çalışmalar son derece gizli bir şekilde yürütülmüştü. Titiz çalışmalar bu ayın başında sonuç verdi. Organizasyona, ABD'li olmayan bir havayolu şirketi ilk defa reklam verenler arasında yer almayı başardı ve THY yüz milyonlarca insanın karşısına çıktı.

Tüm dünyadan yaklaşık 800 milyon kişinin izlediği Super Bowl gecesinde, Batman vs. Superman reklamlarıyla boy gösteren THY, şimdi de 28 Şubat akşamı gerçekleştirilecek Oscar töreninde tüm dünyadan milyonlarca izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Reklam verenlerin frekans kapmak için sıraya girdiği Oscar gecesinde THY'nin, 60 saniyelik spot reklamı dönecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.